AEG WZD 5648 elektrische deken [REVIEW]

AEG WZD 5648 elektrische deken [REVIEW]

Het AEG WZD 5648 elektrische deken met een vermogen van 180 watt is het ideale elektrische deken voor wie op zoek is naar kwaliteit voor een milde prijs. Welke andere voordelen de AEG elektrische deken nog meer te bieden heeft leggen we jou graag in dit artikel uit.

Waarom kiezen voor het AEG WZD 5648 elektrisch deken?

AEG WZD 5648 elektrische deken
Overall
9.9/10
9.9/10
 • Prijs - 10/10
  10/10
 • Kwaliteit - 10/10
  10/10
 • Comfort - 10/10
  10/10
 • Vermogen/capaciteit - 9.5/10
  9.5/10
 • Onderhoud - 10/10
  10/10

Samenvatting

Wat betreft de prijs-kwaliteitsverhouding en de functies in vergelijking met andere elektrische dekens, kunnen we het AEG elektrische deken zeker aanbevelen. De snelle opwarming, automatische uitschakeling en 10 beschikbare warmteinstellingen maken van dit elektrische deken een echte topper!

De meeste klanten zijn zeer positief over het AEG WZD 5648 elektrische deken. Gebruikers zijn zeer tevreden over de warmteafgifte van dit deken en gewoonlijk worden enkel de warmteinstellingen tussen 1 en 4 ingesteld om van een comfortabele warmte te genieten. Zelden wordt er van een ongelijkmatige warmteverdeling gesproken. De zachte en pluizige stof van het elektrische deken wordt bovendien sterk geprezen. De éénvoudige bediening van het elektrische deken is dan nog een extra pluspunt van de AEG WZD 5648.

De AEG WZD 5648 beschikt over 10 temperatuurniveaus. Dit elektrische deken kan dus optimaal worden aangepast aan jouw verwarmingsbehoeften. Het vermogen van 180 watt genereert voldoende warmte om je welzijn te verhogen.

Een automatische uitschakeling met instelbare timer (1 tot 9 uur) dient niet alleen als oververhittingsbeveiliging, maar ook voor je veiligheid en stelt u in staat om zonder zorgen te ontspannen.

Het elektrische deken is volledige afwasbaar. De afmetingen van 130 cm x 180 cm zijn groot genoeg voor één persoon. Met het verlichte LED-display kan de tien temperatuurniveaus zelfs in het donker regelen.

Het AEG WZD 5648 elektrische deken in detail

AEG WZD 5648 elektrische dekenHoe verhoudt het AEG elektrische deken zich tot andere elektrische dekens?De gebruikersaanwijzing van het elektrische deken duidt een lengte aan van ongeveer 180 cm x 130 cm. Dit elektrische deken is dus vooral voor één persoon bedoeld. Als je wat groter bent of je wilt graag met twee onder het deken kruipen, dan is een iets groter model misschien best aangewezen. Het Beurer HD 100 elektrische deken is hiervoor ideaal.

Het elektrische deken bestaat voornamelijk uit flanel en polyester. De verwarmingsdraden van het elektrische deken zijn bijna onzichtbaar en dus helemaal niet storend.

✅ Ontdek de beste prijs voor het AEG WZD 5648 elektrische deken op bol.com

De temperatuur kan in 10 stappen worden ingesteld. Dit betekent dat AEG elektrische dekens in sommige gevallen aanzienlijk meer temperatuurinstelmogelijkheden hebben dan andere elektrische dekens zoals de Beurer HD 100 (6 niveaus) en Medisana HDW (4 niveaus).

We gebruiken vaak de negende instelling voor een snelle opwarming in het begin en stellen dan de temperatuurregeling in op een aangenaam warm niveau van 4 of lager.

Zelfs bij een maximaal verwarmingsvermogen van 180 watt heeft het AEG elektrische deken een beduidend hoger maximaal vermogen.

Naast het temperatuurniveau kan de timer ook met een druk op de knop worden ingesteld. De timer maakt automatische uitschakeling na 1 à 9 uur mogelijk. Wij vinden de timer erg praktisch, omdat je vaak op de bank in slaap valt in de aangename, gezellige warmte.

De individuele temperatuurniveaus en de timer kunnen worden ingesteld door meerdere malen op de grijze knoppen op het bedieningselement te drukken. Er is ook een knop voor het in- en uitschakelen van de elektrische deken. De ingestelde temperatuur en tijd worden op het bedieningselement verlicht, zodat de instellingen ook in het donker snel kunnen worden uitgevoerd.

Kan je de AEG WZD 5648 in de wasmachine wassen?

Volgens de handleiding is de AEG elektrische deken geschikt voor wasmachines en kan deze worden gewassen na het eenvoudig scheiden van het bedieningselement van de elektrische deken. In de gebruiksaanwijzing staat dat de elektrische deken in een zachte cyclus op 30°C moet worden gewassen en vervolgens moet worden opgehangen om te drogen.

AEG WZD 5648 Elektrische deken
AEG WZD 5648 elektrische deken

 • Lengte x Breedte: 180 x 130 cm
 • Type deken: Bovendeken
 • Maatvoering: Eenpersoons
Kopen op bol.com >>
AEG WZD 5648 elektrische deken [REVIEW]