Beurer HD 100 elektrisch deken [REVIEW]

Beurer HD 100 elektrisch deken [REVIEW]

Elektrische dekens worden vooral gewaardeerd in het koele seizoen of op bijzonder koude winterdagen. De Beurer HD 100 heeft een verwarmingscapaciteit van 150 Watt en beantwoordt zodoende aan ieders behoefte. Dit elektrisch deken warmt in zeer korte tijd op tot een comfortabele temperatuur, die met behulp van het gepatenteerde Beurer-temperatuurregelsysteem op zes niveaus kan worden ingesteld.

Waarom kiezen voor het Beurer HD 100 elektrisch deken?

Beurer HD 100 elektrisch deken
Overall
9.7/10
9.7/10
 • Prijs - 9.8/10
  9.8/10
 • Kwaliteit - 9.8/10
  9.8/10
 • Comfort - 9.7/10
  9.7/10
 • Vermogen/capaciteit - 9.6/10
  9.6/10
 • Onderhoud - 9.6/10
  9.6/10

Samenvatting

Het Beurer HD 100 elektrische deken overtuigt met zijn aangename warmteafgifte en zijn zachte hoes. Het uitgekiende en doordachte BSS-veiligheidssysteem zorgt voor een veilig gebruik. Het aanbod aan XL-elektrische dekens is niet bepaald groot en daarom kunnen klanten die een groot model wensen nauwelijks ontkomen aan de Beurer HD 100. De overgrote meerderheid van de klantenbeoordelingen bevestigen bovendien de zeer goede kwaliteit.

De verwarmingsdraden bij het Beurer HD 100 elektrisch deken zijn zo verdeeld dat de warmte gelijkmatig over het hele deken verdeeld wordt. Het BBS-veiligheidssysteem zorgt ervoor dat het elektrisch deken niet kan oververhitten en de automatische uitschakeling na 3 uur vormt een extra veiligheidsaspect aan het geheel.

De afmetingen van de Beurer HD 100 elektrische deken zijn 150 cm x 200 cm. Dit betekent dat dit deken ook geschikt is voor twee personen. Het elektrisch deken kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen op 30° C. In de bijgeleverde gebruiksaanwijzing wordt het gebruik van het elektrisch deken op een gedetailleerde en begrijpelijke manier uitgelegd. Ook worden er waardevolle gebruikerstips meegegeven.

✅ Ontdek de beste prijs voor het Beurer HD 100 elektrische deken op bol.com

De belangrijkste kenmerken van de Beurer HD 100

Beurer HD 100 elektrisch dekenElektrische dekens produceren een aangename warmte die helpen het lichaam te ontspannen. Vooral bij spierpijn of gewrichtspijn helpt deze aangename warmte.

De werking van dit elektrisch deken is zeer éénvoudig, want met de geïntegreerde en gepatenteerde elektronische temperatuurregelaar heb je de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende warmteniveaus. Als het elektrische deken eenmaal is aangesloten op de stroomvoorziening warmt hij in een mum van tijd op. Op het hoogste niveau is de warmte zeer goed te voelen.
Een langdurig gebruik van dit elektrische deken vormt geen enkel gevaar, want de Beurer HD 100 schakelt na 3 uur automatisch uit. Het kan echter na een paar minuten pauze weer aangezet worden en blijft dan nog 3 uur lang warmte leveren.

Het grote voordeel van het Beurer HD 100 elektrische deken is dat hij waterdicht is en dus in de wasmachine kan worden gewasse. Vergeet wel niet de aansluitkabel met de elektrische verwarmingsregelaar vooraf te verwijderen. Tenslotte is het materiaal van de hoes onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend. Na het wassen moet de verwarmde hoes wel goed worden gedroogd.

Belangrijk bij moderne elektrische dekens is dat er een oververhittingsbeveiliging is ingebouwd. Dit is bij de Beurer HD 100 ook niet anders. Verder is er een automatische uitschakeling ingebouwd, die helaas niet geprogrammeerd kan worden, maar die het elektrisch deken wel na 3 uur automatisch uitschakelt.

Beurer HD100 Elektrische deken

 • Lengte x Breedte: 150 x 200 cm
 • Type deken: Bovendeken
 • Vermogen: 150 Watt
Kopen op bol.com >>

De voordelen van de Beurer HD 100 op een rijtje

 • Zeer goede verwarming
 • 6 temperatuurniveaus
 • instelbaar via een gepatenteerde regelaar
 • Pluizige hoes in 2 kleuren
 • Kan gewassen worden op 30 graden in de wasmachine
 • Automatische uitschakeling na 3 uur
 • Bescherming tegen oververhitting

 • Warmt niet snel op
Beurer HD 100 elektrisch deken [REVIEW]