Beurer HD75 elektrisch deken [REVIEW]

Beurer HD 75 elektrisch deken [REVIEW]

Met het elektrische deken HD 75 van Beurer kan je in de winter een aantal gezellige uren doorbrengen op de bank. Met een afmeting van 180 cm x 130 cm kun je alleen of met z’n tweeën genieten van een aangename warmte. Laten we dit model even na naderbij bekijken.

Waarom kiezen voor het Beurer HD 75 elektrisch deken?

Beurer HD 75 Elektrische deken
Overall
9.5/10
9.5/10
 • Prijs - 9.5/10
  9.5/10
 • Kwaliteit - 9.5/10
  9.5/10
 • Comfort - 9.5/10
  9.5/10
 • Vermogen/capaciteit - 9/10
  9/10
 • Onderhoud - 10/10
  10/10

Elektrische dekens zijn een echte zegen voor mensen die het snel koud krijgen. Elektrische dekens kunnen namelijk een groot oppervlak opwarmen, zodat u – in tegenstelling tot verwarmingskussens – een groot deel van het lichaam kunt bedekken. De pluizige zachte fleecehoes voelt bovendienz eer aangenaam aan.

De belangrijkste kenmerken van de Beurer HD 75

 • Kabellengte van 233 cm
 • Automatische uitschakeling in 180 min.
 • Zes temperatuurniveaus
 • Wasbaar
 • Geschikt voor wie een grote elektrische deken wil om zich op te warmen in bed of op de bank.

Beurer HD 75 elektrisch dekenOpvallend aan dit elektrische deken is dat de voedingskabel volledig verwijderd kan worden, zodat het warmtedekengemakkelijk in de wasmachine kan worden gereinigd.

De elektrische deken is Oeko-Tex 100-standaard gecertificeerd. Het deken is 180 cm x 130 cm (L x B) groot en heeft een kabellengte van 233 cm. Er zijn zes verschillende temperatuurniveaus om uit te kiezen. Zodra één van de niveaus geselecteerd is, brandt de functie-indicator roodaan. Het gekozen niveau wordt echter niet apart verlicht, waardoor het enigszins moeilijk is om in deze in het donker in te stellen.

✅ Ontdek de beste prijs voor het Beurer HD 75 elektrische deken op bol.com

Na 3 uur wordt treedt er een automatische uitschakeling in werking. Wil je het elektrische deken weer aanzetten, dan moet vooraf het temperatuurniveau 0 weer ingesteld worden. Na enkele seconden kan elk ander temperatuurniveau weer gekozen worden. Het et verwarmingsproces begint dan opnieuw.

Kleine vlekken kunnen verwijderd worden met een vochtige doek. Het deken kan ook in de wasmachine gereinigd worden. Trek hiervoor eerst de stekker uit het stopcontact en trek vervolgens de stekker van de besturing uit het elektrische deken.

Het volledige deken kan dan in de wasmachine op 30 °C afgewassen worden. Na de reiniging moet het deken op een droogrek kunnen drogen. In geen geval mag deze in de wasdroger. We raden je echter aan het deken niet meer dan 5 keer in de wasmachine te reinigen zodoende de materialen niet te veel te belasten.

Om het deken op te warmen is het aan te raden om eerst het maximale niveau in te schakelen. Na iets minder dan drie minuten is de verspreidingswarmte al merkbaar. Na ongeveer 10 minuten is de temperatuur onder de hoes iets minder dan 46 °C. Na 15 minuten is de maximale temperatuur bereikt. Aan de bovenzijde van het warmtedeken werd een maximale temperatuur van 32,5 °C gemeten.

Het elektrische deken is zacht en pluizig. De verwarmingselementen in het deken zijn nauwelijks merkbaar. Op minder koude avonden kan je dit deken ook gebruiken als normaal deken. Het bedieningspaneel is namelijk éénvoudig uitneembaar.

Beurer HD75 Elektrische deken
Beurer HD 75 elektrisch deken

 • Lengte x Breedte: 130 x 180 cm
 • Type deken: Bovendeken
 • Materiaal: Kunststof
Kopen op bol.com >>
Beurer HD75 elektrisch deken [REVIEW]