Beurer UB 53 elektrisch deken [REVIEW]

Beurer UB 53 elektrisch deken [REVIEW]

Het merk Beurer staat voor kwaliteit en heeft al meerdere malen de Plus X innovatie prijs mogen ontvangen. En met reden, deze fabrikant biedt elektrische dekens aan, aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het is dan ook geen wonder dat het Beurer UB 53 elektrisch deken één van de beste verwarmde onderdekens is die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Maar in dit geval heeft kwaliteit ook zijn prijs. Waarom het in dit geval de moeite waard is om iets meer uit te geven en welke voordelen dit model biedt, kan je in onderstaand artikel ontdekken.

Waarom kiezen voor het Beurer UB 53 elektrisch deken?

Beurer UB 53 elektrische onderdeken
Overall
9.7/10
9.7/10
 • Prijs - 9.6/10
  9.6/10
 • Kwaliteit - 9.8/10
  9.8/10
 • Comfort - 9.8/10
  9.8/10
 • Vermogen/capaciteit - 9.8/10
  9.8/10
 • Onderhoud - 9.5/10
  9.5/10

Beurer UB 53 elektrisch dekenMet zijn afmetingen van 150 cm x 80 cm is dit elektrisch deken geschikt voor bedden van 200 cm x 90 cm of 200 cm x 100 cm. Maar dit elektrisch onderdeken kan ook zonder problemen op tweepersoonsbedden worden gebruikt. Om te voorkomen dat het elektrisch onderdeken wegglijdt, moet deze direct op de matras worden gelegd en vervolgens moet er een (hoes)laken overheen worden getrokken.

Als je dit niet wilt doen, kan je ook onmiddellijk op het elektrisch onderdeken gaan liggen. De bovenzijde van de hoes is gemaakt van katoen, de onderzijde van zacht fleece. Dit maakt de verwarmde onderdeken zowel ademend als zacht. Alle stoffen voldoen tenslotte aan het Oeko-Tex Standaard 100 label.

Het verwarmingsbed kan aangesloten worden op een normale 230v voeding. Op een afstand van ongeveer 60 cm van het aansluitpunt bevindt zich een schakelaar waarmee je éénvoudig alle instellingen kunt gebruiken. Bovendien is de relatief grote schakelaar verlicht, zodat de bediening ook in het donker zonder problemen mogelijk is.

De ingestelde temperatuur wordt na ongeveer 10 à 15 minuten bereikt dankzij de snelle opwarming en verspreidt zich gelijkmatig over het hele bed. Als je niveau 5 of 6 kiest, schakelt het verwarmingsbed na 3 uur automatisch terug naar niveau 4 en verwarmt dan verder op dit niveau.

Als je deken niet de hele nacht wilt laten verwarmen, kan je voor het slapengaan een bepaalde tijd van opwarming inschakelen. Er zijn vier verschillende niveaus: 2, 6, 9 of 12 uur. Om veiligheidsredenen is er ook een oververhittingsbeveiliging ingebouwd.

De schakelaar kan zonder enige inspanning bediend worden. Dit kan een klein detail lijken, maar valt niet te verwaarlozen als je weet dat zulke onderdekens ook in de medische wereld gebruikt worden. Het is dus aan deze kleine details te zien dat Beurer nadenkt over hoe hij aan alle behoeften van zijn klanten kan voldoen.

De belangrijkste kenmerken van de Beurer UB53

Het Beurer UB53 verwarmde onderdeken heeft zes instelbare temperatuurniveaus. Bovendien heeft Beurer aan dit model vier verschillende uitschakeltijden geïntegreerd, die eenvoudig met een schuifschakelaar kunnen worden geselecteerd. U kunt ervoor kiezen om na 2, 6, 9 of 12 uur het deken uit te schakelen. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging wordt automatisch geactiveerd zodra een te hoge temperatuur wordt bereikt.

Met de praktische kabelafstandsbediening kan de temperatuur zelfs liggend worden ingesteld. De ademende maar zachte bekleding van het stof kan in de machine worden gewassen op 30 °C.

Beurer U53 elektrisch deken

Beurer UB 53 elektrisch deken

 • Lengte x Breedte: 150 x 80 cm
 • Vermogen: 60 Watt
 • 3 temperatuurinstellingen
Kopen op bol.com >>
Beurer UB 53 elektrisch deken [REVIEW]