Medisana HDW warmtedeken

Medisana HDW warmtedeken [REVIEW]

Ben je al een tijdje op zoek naar een elektrisch deken voor tijdens de koude winterdagen, maar weet je nog steeds niet welk model kiezen? Aan de hand van een simpele afbeelding is het inderdaad niet éénvoudig om de beste keuze te maken.

We hebben daarvoor dé beste elektrische verwarmingsdekens met elkaar vergeleken zodat je op het einde van de rit het model vindt die het best aan je noden beantwoordt. In dit artikel bespreken we het Medisana HDW warmtedeken even nader.

Waarom kiezen voor het Medisana HDW warmtedeken

Medisana HDW warmtedeken
Overall
9.4/10
9.4/10
 • Prijs - 9.4/10
  9.4/10
 • Kwaliteit - 9.3/10
  9.3/10
 • Comfort - 9.3/10
  9.3/10
 • Vermogen/capaciteit - 9.6/10
  9.6/10
 • Onderhoud - 9.4/10
  9.4/10

Samenvatting

Het MEDISANA HDW elektrische deken met zijn 120 Watt verwarmingsvermogen en de Turbo-Heat functie was zeer overtuigend in dezeelektrische dekentest. De geproduceerde warmte was echt voldoende en dus is dit elektrisch deken de ideale keuze voor tijdens de koude winterdagen. Het uitgekiende veiligheidssysteem biedt de hoogst mogelijke bescherming voor een veilig gebruik.

Medisana HDW warmtedeken

De elektrische dekens van het Duitse merk Medisana staan bekend om gezondheidsproducten af te leveren aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Met een vermogen van 120 Watt, beschikt het Medisana HDW warmtedeken vier verwarmingsniveaus die zeer éénvoudig in te stellen zijn dankzij de gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

De zachte en pluizige stof van het warmtedeken garandeert een optimaal comfort. Het Oeko Tex kwaliteitslabel biedt bovendien de garantie van optimale veiligheid zodat je geen enkel risico op brandgevaar loopt.

De afmetingen van de Medisana HDW

Met een afmeting van 180 cm op 130 cm is dit verwarmd deken ideaal voor twee personen. Eenvoudig op te vouwen, dit verwarmd deken kan gemakkelijk opgeborgen worden in een kast zodat het geen ruimte in beslag zou nemen op de bank.

Hoe gebruik je het Medisana HDW warmtedeken?

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, dit elektrisch deken warmt zeer snel op. Net als zijn tegenhanger heeft het merk Medisana een systeem geïmplementeerd dat oververhitting voorkomt, zelfs bij langdurig gebruik. De automatische stand-by-modus zorgt voor een extra veiligheidsgevoeligheid, aangezien het deken zichzelf uitschakelt wanneer de tijdslimiet overschreden wordt.

Hoe onderhoud je een elektrisch deken?

Zoals vele elektrische dekens kan de Medisana HDW gemakkelijk in de wasmachine gewassen (op 30°C) worden. Er is dus geen specifiek onderhoud vereist. De stof is ontworpen om geen huisstofmijt op te vangen en garandeert een optimaal comfort.

Conclusie

De kostprijs van de Medisana HDW is veel toegankelijker dan een elektrisch deken van topklasse, maar hij echter één nadeel: de verwarmingstijd is iets langer dan zijn tegenhangers. De voordelen wegen echter ruimschoots op tegen dit nadeel! Voor de prijs van ongeveer € 55 staat dit verwarmd deken, die deel uitmaakt van de instapmodellen, zeker het overwegen waard.

Medisana HDW elektrisch onderdeken
Medisana HDW warmtedeken

 • Lengte x Breedte: 180 x 130 cm
 • Type deken: Onderdeken
 • Maatvoering: Eenpersoons
Kopen op bol.com >>
Medisana HDW warmtedeken