Medisana HU 665 elektrisch onderdeken [REVIEW]

Medisana HU 665 elektrisch onderdeken [REVIEW]

Het warmtedeken HU 665 van Medisana is een elektrisch deken waarop je kunt vertrouwen. In de winter kan je jouw bed zodoend voorverwarmen, zodat je niet onmiddelijk in een koud en oncomfortabel bed moet gaan liggen. Een bed dat al warm is, maakt het ook makkelijker om in slaap te vallen: de warmte bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren.

Waarom kiezen voor het Medisana HU 665 elektrisch onderdeken?

Medisana HU 665
Overall
9/10
9/10
 • Prijs - 9/10
  9/10
 • Kwaliteit - 9.5/10
  9.5/10
 • Comfort - 9.5/10
  9.5/10
 • Vermogen/capaciteit - 8.7/10
  8.7/10
 • Onderhoud - 8.3/10
  8.3/10

Samenvatting

Wanneer je een energiebudget wilt beheren, let je op elk detail. De stroomvoorziening van dit warmtedeken is geen uitzondering op de regel. Met zijn drie temperatuurniveaus zou je kunnen denken dat hij teveel of te weinig opwarmt. Echter, de thermostaat op dit product blufte ons met zijn formidabele efficiëntie en zijn bijna totale afwezigheid van voorverwarming.

Medisana HU 665De HU 665 elektrische deken is geschikt voor elke type matras. Het enige wat je hoeft te doen is het elektrische deken op het matras open te leggen.

Medisana raadt aan het elektrisch deken ongeveer 30 minuten voor het slapengaan aan te zetten. Het deken heeft een kabelafstandsbediening, zodat je het warmtedeken gemakkelijk kunt bedienen. Een veiligheidssysteem biedt bescherming tegen oververhitting: het elektrische deken wordt na 180 minuten automatisch uitgeschakeld.

👉 Dit elektrische deken past op matrassen van 150 cm x 90 cm of 150 cm x 100 cm. De gebruikte technologie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over het deken verspreid wordt.

Met een vermogen van 60 Watt heb je een voeding nodig van 230v nodig. Je kan de temperatuur van het elektrische deken aanpassen aan jouw behoeften. Op het bedieningspaneel van het deken bevindt zich een schuifschakelaar waarmee je kunt kiezen uit drie verwarmingsniveaus. De stof van dit onderdeken is zeer zacht en gecertificeerd volgens het Oeko-Tex 100 label.

Dankzij het uitneembare bedieningselement kan je het elektrisch deken in de wasmachine op 30 graden wassen.

Medisana wijst er nadrukkelijk op het HU 665 elektrische deken niet in de wasdroger geplaatst mag worden. Ook mag het hoeslaken niet gestreken worden.

 • Automatische uitschakeling na 3 uur
 • Licht materiaal
 • Lange voedingskabel (twee meter)

 • Geen

FAQ Medisana HU 665 elektrisch deken

Kan ik de automatische uitschakeling van het elektrische deken Medisana HU 665 uitschakelen?

Nee, en dat zou niet verstandig of aanbevolen zijn. De automatische uitschakeling beschermt tegen oververhitting en dus tegen mogelijke brandwonden.

Is er een hoes voor dit elektrische deken?

Nee, maar je hebt geen hoes nodig voor het Medisana HU 665 elektrische deken. Dit product is een elektrische onderdeken die u op uw matras ligt. Je hoeft dus gewoon een laken overheen te trekken.

Is dit product ook geschikt voor dekbedden?

Waarschijnlijk niet. Medisana biedt ook elektrische dekens voor dekbedden aan. Het HDW-model is bijvoorbeeld geschikt voor dekbedden.

Medisana HU665 Elektrische deken
Medisana HU 665

 • Lengte x Breedte: 150 x 80 cm
 • Type deken: Onderdeken
 • Maatvoering: Eenpersoons
Kopen op bol.com >>
Medisana HU 665 elektrisch onderdeken [REVIEW]