Medisana HUB elektrisch deken [REVIEW]

Medisana HUB elektrisch deken [REVIEW]

Het Medisana HUB elektrisch deken is één van de populairste modellen van het Duitse merk. Wil je weten of het de moeite waard is om dit elektrisch deken voor jezelf aan te kopen? Ben je geïnteresseerd in de functies die dit deken aan te bieden heeft? In deze review hopen we al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Waarom kiezen voor het Medisana HUB elektrisch deken?

Medisana HUB elektrisch deken
Overall
9.5/10
9.5/10
 • Prijs - 9.8/10
  9.8/10
 • Kwaliteit - 9.5/10
  9.5/10
 • Comfort - 9.5/10
  9.5/10
 • Vermogen/capaciteit - 9.3/10
  9.3/10
 • Onderhoud - 9.4/10
  9.4/10

Samenvatting

Het Medisana HUB verwarmingsdeken geeft een goede en aangename warmte met een vermogen van 60 Watt. Het gewenste warmteniveau kan worden ingesteld door middel van een 2-staps temperatuurregelaar. Het Medisana veiligheidssysteem voldoet aan de hoogste normen en biedt een hoge mate van veiligheid.

Dit elektrisch onderdeken biedt niet het grootste comfort, maar voor iemand die op zoek is naar een goedkope en veilige elektrische onderdeken, is de Medisana HUB ideaal. Als je op zoek bent naar meer gemak, zoals een timer of een verwarmingsschakelaar, zal je wellicht iets meer moeten investeren.

 • Twee temperatuurniveaus en een oververhittingsbeveiliging: Het Medisana HUB verwarmingsdeken heeft twee instelbare intensiteitsniveaus. Niet alleen zorgt het HUB verwarmingsdeken dat je het lekker warm krijgt voor de televisie, maar ook helpt het deken spierpijn te verlichten. De geïntegreerde oververhittingsbeveiliging wordt bovendien automatisch geactiveerd zodra de temperatuur te hoog wordt.
 • Uiterst comfortabele bediening: Met de handige afstandsbediening kan je de temperatuur éénvoudig, zelfs liggend, aanpassen. Met zijn 2,35m lange stroomkabel is elk stopcontact gemakkelijk bereikbaar.

Waarom kiezen voor het Medisana HUB elektrisch deken?

Medisana HUB elektrisch onderdeken [REVIEW]Nadat je je elektrische deken uitgepakt hebt is deze zeer éénvoudig in werking te stellen. Er is dus geen voorafgaande installatie noodzakelijk. Met zijn afmetingen van 150cm x 80cm is hij geschikt voor bijna elk grootte van bed. Om te voorkomen dat het elektrisch deken zou wegglijden moet deze onmiddellijk op het matras geplaatst worden en moet het hoeslaken eroverheen getrokken worden.

Dankzij de hoes uit polyestervlies voelt het oppervlak van de hoes zeer aangenaam en zacht. De kabel heeft een lengte van 2,35m en is dus lang genoeg om bijna alle stopcontacten in de buurt van het bed te bereiken. Op dit model bevindt zich ook een schakelaar waarmee de twee verschillende warmtestanden comfortabel in ligstand kunnen worden ingesteld.

De ingestelde temperatuur wordt na ongeveer 10 à 15 minuten bereikt en wordt gelijkmatig over het bed verdeeld. In geval van oververhitting onmiddellijk in werking, wat een zeer groot gevoel van veiligheid geeft. Het risico op brand is dus volledig uitgesloten, zelfs als je het elektrisch deken vergeet uit te schakelen.

Een nadeel van de Medisana HUB verwarmingsdeken is echter dat het deken, die relatief gevoelig is voor vlekken, niet kan worden verwijderd en dus niet afwasbaar is. Bovendien schakelt het deken zichzelf niet automatisch uit na een bepaalde tijd, maar wordt het ‘s nachts opgewarmd totdat je het deken de volgende ochtend weer uitschakelt.

Dit nadeel kan echter vermeden worden door een timer tussen het netsnoer en de stekker te plaatsen en deze op het gewenste aantal uren in te stellen.

De voordelen van de Medisana HUB op een rijtje

 • Gelijkmatig verdeelde warmte.
 • Ingebouwde oververhittingsbeveiliging.
 • Lange aansluitingskabel.
 • Twee warmtestanden.

Veelgestelde vragen over de Medisana HUB

Is er een timer ingebouwd in het deken?

Helaas maakt deze optie geen deel uit van dit model. Enkel de temperatuurregelaar en de oververhittingsbeveiliging zijn beschikbaar. Een aparte digitale timer kan voor dit deken wel aangekocht worden.

wordt het deken alleen warm als je gaat liggen?

Neen, eens je het deken aansluit, begint deze onmiddellijk op te warmen. Best is dus dat je zelf al onder het deken ligt, wil je geen energie verliezen. We raden je ook aan om het deken 45 minuten voor het slapengaan aan te zetten.

Is het elektrisch deken waterdicht?

Dit elektrische onderdeken is waterdicht, maar kan niet in de machine gewassen worden.

Medisana HUB elektrisch deken
Medisana HUB elektrisch onderdeken [REVIEW]

 • Lengte x Breedte: 150 x 80 cm
 • Type deken: Onderdeken
 • Maatvoering: Eenpersoons
Kopen op bol.com >>
Medisana HUB elektrisch deken [REVIEW]